Въпреки че са изминали 24 години от смъртта на петричката врачка“

...
Въпреки че са изминали 24 години от смъртта на петричката врачка“
Коментари Харесай

Според Баба Ванга през 2023 г. планетата ни ще бъде обект на смъртоносна Слънчева буря

Въпреки че са изминали 24 години от гибелта на " петричката гадателка “ Баба Ванга, хората към момента не престават да следват предсказанията на българския пророк. За нея се твърди, че е предрекла терористичните офанзиви от 11 септември, избирането на Обама за президент, гласуването за Брекзит и даже пандемията от ковид. Ванга стана известна със своето предсказване и когато съветската подводница " Курск " потъна през 2000 година

Сега турският вестник " Хюриет “ публикува 3 предсказания на Баба Ванга, известна като  " Нострадамус на Балканите “, за 2023 година

Слънчева стихия ще удари света

Баба Ванга пророкува, че през 2023 година нашата планета Земя ще бъде обект на смъртоносна Слънчева стихия.

През 1582 година слънчева стихия, наподобяваща " огромен огън " в небето и известна като " Големия пожар ", поразява Земята, а бурята, траяла три дни, е разказана в учебниците по история по следния метод: " Цялото небе като че ли беше в огнени пламъци, като че ли небето гореше “.

Ще бъде осъществен тест за биологично оръжие

Известната пророчица предсказва, че през 2023 година страна ще извърши тест на биологично оръжие. Държавата не е посочена в пророчеството на Баба Ванга.

Много консуматори на обществените мрежи обаче разясниха, че тази страна може да е Русия, Китай, Северна Корея или Иран.

Последното, само че не по значимост знамение на българската ясновидка за 2023 година е, че орбитата на Земята ще се промени. В случай на такава смяна нашата планета може да стане хазаин на редица бедствия, написа БГНЕС. 

Човек ще бъде създавен в лаборатория. Според предсказанията на Баба Ванга през 2023 година в лаборатории ще се създават хора, написа турското издание Нaberay. 

Според предсказанията на Ванга в бъдеще естественото раждане ще бъде неразрешено.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР